Wednesday, 28 December 2011

Lupaan...

Taas on yksi vuosi takana päin ja pian on aika tehdä uuden vuoden lupaukset, mutta ensiksi, otetaanpa katsaus viime vuoden lupauksiin ja kuinka onnistuin ne pitämään.
 Vuosi sitten lupasin:
1. Aloittaa terveellisemmän elämän ja vähentää roskaruoan syöntiä.
Onnistuinko? Jaksoin karkkilakkoa ehkä kaksi viikkoa, jonka jälkeen lipsuin pikkuhiljaa takaisin vanhoihin tapoihini. Vuoden aikana olen kuitenkin onnistunut jättämään limpparin lähes kokonaan pois (hello juurihoito), enkä sitä enää edes kaipaa. Myös mäkkiruuan syöminen on vähentynyt hurjasti. Pysyväksi tavaksi jäi viime vuonna joululahjaksi saadulla blenderillä väsätyt marja- ja hedelmäsmoothiet.

2. Kehitän ja laajennan yritykseni toimintaa.
Onnistuinko? Kyllä! Tarkempia lukuja paljastamatta yritykseni liikevaihto on kasvanut lähes nelinkertiaseksi viime vuoteen nähden ja olen onnistunut laajentamaan asiakaskuntaani. Sain myös yhden jälleenmyyjän lisää Briteistä asti. Katsokaa vaikka itse. Tästä on hyvä jatkaa ja kasvaa :)

3. Pidän enemmän yhteyttä ystäviini ja perheeseen.
Olen tässä edelleen ihan yhtä huono :(

Tänä vuonna lupaan
1. Lisätä liikunnan määrää tavalla tai toisella. Olen tässä viime vuosien aikana laiskistunut, kun ei muka ole rahaa eikä aikaa harrastaa. Haaveilen edelleen tanssitunneista, ehkä aloitankin taas kansalaisopistolla baletin - joogan lisäksi.

2. Olen melko impulsiivinen ostelija ja kirpputoreilta saattaa tarttua mukaan sitä sun tätä sen kummemmin miettimättä. Aionkin kiinnittää enemmän huomiota rahakäyttöön, jotta onnistuisin hieman säästämäänkin.

Hyvää uutta vuotta kaikille! :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...