Sunday, 11 December 2011

Ekologisia meikkisiveltimiä?

Kyllä kiitos! Törmäsin parisen viikkoa sitten Sokoksen meikkiosastolla Ecotools nimiseen meikkisivellin sarjaan ja pakkohan minun oli palata hakemaan ne nyt kun tuli tilattua uusia mineraalimeikkejäkin. Tämä sarja mainostaa olevansa ekologinen ja mikä parasta, se on vieläpä edullisempi kuin kilpasisarensa. Pakkauksessa kerrotaan, että puuosat ovat bambua ja alumiini, johon harjakset kiinnityvät, on kierrätettyä. Lisäksi harjakset ovat synteettiset (mutta laadukkaan tuntuiset) eli enpähän ainakaan sudi naamaani kuolleella näädällä. Hinnat vaihtelivat vajaasta seitsemästä eurosta kuuteentoista euroon. Valitsin itselleni minisetin, johon kuuluu babykabuki (pohjustuksen ja puuterin levitykseen), poskipunasuti, luomivärisivellin sekä peitevärisivellin. Lisäksi ostin smoky eyes -siveltimen kajalin häivytykseen. Tulis vielä meikit niin pääsisi testaamaan käytännössä.

Vaikka sarja mainostaa olevansa ekologinen, on minusta pakkaukseen käytetty vähän turhankin paljon ylimäräistä härpäkettä. Ei se puuvillanpala siellä muovipussin sisällä tee siitä pussista yhtään sen luontoystävällisempää, vaikka kivalta se näyttääkin.

Puuvilla-pellava säilytyspussukka siveltimille sen sijaan oli ihan kiva lisä. Eivätpä heti tärviinny meikkipussissa :)

2 comments:

  1. Minulla on ollut nämä ecotoolsit käytössä jo puoli vuotta, ovat aivan ihania ja laadukkaita, muilta lähtee karvat mutta näistä eivät. Kabukikin on käytössä. Ja hain myös tänään ihanaisen punaisen mekkoni postista, sopii kuin olisi minulle varta vasten tehty! Joten suuret kiitokset siitä! :)

    ReplyDelete
  2. Luulin ensin, että karva on aitoa, kun se on niin pehmeää ja silkkistä. Ihan yllätyin (iloisesti), kun luin selostetta :)

    Ja kiitos palautteesta mekosta! Harvemmin ihmiset lähettävät minkäänlaista palautetta, joten ihana kuulla, että mekko on tullut perille ja on mieleinen :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...