Sunday, 20 November 2011

Synttärikengät

Synttärit meni jo, mutta lahjan sain vasta tällä viikolla. Teen aina miehekkeelle toivelahjalistoja, koska mulle on muka vaikea keksiä lahjaa. Heitin Miss L firen Lauren -kengät ihan läpällä listan kärkeen, osaamatta arvata, että kohta postimies kantaa kenkäpaketin ovelle :D Noh, en valita.

Vaihdoin alkuperäisten nauhojen tilalle satiininauhaa, sillä ne olivat niin jämäkät, että nyörittämisessä kesti aina pieni ikuisuus.

Malli on periaatteessa sama kuin näissä Nancy -nilkkureissa, joista kerroin aikaisemmin. Näillä kelpaa kipitellä talven yli :)

4 comments:

 1. Ohhh, this made me long teeth ... These boots are sooooo beautiful ... Happy Birthday, Lady!

  ReplyDelete
 2. Thanks Rosy :) Those shoes were a b-day present from my hubby, I didn't really think he would buy them, so it was a nice "surprise" :D

  ReplyDelete
 3. Onko noissa toi sisäkarva mitä ainetta? Tai jatkuuko se edes kengän kärkeen asti vai onko vaan tuossa varressa? Oon ite miettiny noita samoja mutta ruskeana. Niissä talvikengisssä mitkä ostin vuosi sitten Engannista on sisäkarva jotain teddykarvan tapaista tekokuitua ja se on yhdessä talvessa jo mennyt ihan littanaan että epäilen sen lämmittävyyttä kovilla pakkasilla.

  ReplyDelete
 4. Karva ei mene kärkeen asti vaan tuohon nyörityksen alareunaan asti. Luulen että karva on ihan aitoa lammasta, sillä poltettaessa siitä tuli palavan hiuksen haju

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...