Saturday, 29 October 2011

All Hallow's eve

Halloween on kyllä vuoden parhaita juhlia. Ihanaa, että se on pikkuhiljaa rantautunut Suomeenkin asti. Koskapa muulloin saisi lähteä pilettämään tekoveren peittämänä tai naama valkoisen maalin peitossa. Pukeutuminen on hauskaa.

Kokoonnuimme alkuillasta meille pienellä porukalla, ja jatkoimme iltaa Iskelmä baariin Horror & Tease Showhun. Ohjelma oli jo ehtinyt alkaa, kun pääsimme paikalle, mutta siitäkin huolimatta ehdimme nähdä monta upeaa esitystä. Kameraa en jaksanut hilata baariin mukaan, sillä se olisi ollut vain tiellä. Antakaa minulle tanssilattia, pari hyvää ystävää ja hauskaa musiikkia, ja yrittäkääkin pitää minut pois tanssilattialta.

Tänä vuonna pukeuduin Vampiraksi. Mekon hutasin itse parissa tunnissa, siitä ei tullut täydellinen, mutta onneksi hämärässä baarissa ysityiskohdat eivät erotu. Peitin omat kulmakarvani Grimasin arpivahalla (naamani on muuten vieläkin tahmea) ja piirsin korkeat mustat kaaret tilalle. Tein vain sen virheen, että laitoin vahan päälle ensin puuteria ja sitten vasta levitin valkoisen rasvavärin, jolloin se tietenkin paakkuuntui puuterin kanssa ja kulmien päälle muodostui epätasainen ja muuta ihoa valkoisempi läntti. Onneksi sekään ei hämärissä olosuhteissa erottunut.

Boolimaljana sai luvan toimia uunivuoka :D Boolimalja on muuten yksi niitä asioita, joita ei koskaan tule ajatelleeksi ostaa itse, ennen kuin sitä tarvitsisi.
Kurpitsakakkua varten leivoin suklaakuivakakun. Leikkasin alareunan viistoon ja täytin reiän ylimääräisellä kakkuaineksella.
Kuorrutus on elintarvikeväreillä värjättyä valkosuklaakreemiä, vihreät osat marsipaania. Aikas hyvin ensikertalaiselta, eikö? :D
Illan asu
ja illan naama

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...