Monday, 26 September 2011

Strangers on a train

Taas yksi työntäyteinen viikonloppu takana. Eilen matkustin Helsinkiin kuvaamaan uutta talvimallistoani. Kuvat napsittiin Pasilan rautatieasemalla Film noir -henkeen. Kuvaajana toimi nuori ja lahjakas, helsinkiläinen kuvaaja, Pauli Siuruainen ja mallina nukkemaisen sievä Kristina Rutŝjevskaja. Raahasin mukanani myös kampaajan Kampaamo Rastasta.

Aluksi näytti siltä, että asiat alkavat mennä pieleen heti alkuunsa... Ei nimittäin ylättänyt, että VR seisotti meitä puolen tunnin pahemmalle puolelle Riihimäen rautatieasemalla "teknisen vian takia". Pelkäsin jo, että joudumme jättämään jonkun asuista kuvaamatta, ellei aika riittäisi, mutta siihen ne ongelmat onneksi loppuivatkin ja loppupäivä sujui kuin unelma. Ei hyvää, jollei jotain pahaakin. Saimme kuvat napsittua nopeammin kuin olimme suunnitelleet ja lopputulos on varmasti mahtava. Ainakin kameran näytöltä katsottuna. Lopullisia kuvia en ole vielä nähnyt, enkä malttaisi millään odottaa. 

Minulla, ja toivottavasti kaikilla muillakin, oli ihan huippukiva päivä. Tosin tuntien kylmällä asemalla värjöttelyn seurauksena vilustuin hieman ja nyt on aika kurja ja uupunut olo. Koskahan sitä lomaakin ehtisi pitää...

Hiustenlaittoa naisten vessassa
Sekä tee-se-itse tuulikone
Viimeisessä kuvassa käytimme itse tuunaamaani naamiota, josta postailen vielä myöhemmin lisää
Seuraavat kuvat on lainattu Kristinan kotisvuilta

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...