Saturday, 27 August 2011

Vintagelöytöjä osa 5

Palasin juuri Kangasalan syysrestaurantapäiviltä. Tällä kertaa tapahtuma oli yksipäiväinen, mutta harmikseni myyjiä ei ollut läheskään niin paljon kuin kesärestaurantapäivillä. Vintagemyyjiä oli paikalla todella vähän, enimmäkseen tarjolla oli epämääräistä rompetta ja jonkin verran sekalaista antiikkitavaraa. Löysin kuitenkin itselleni talveksi mustan villasekoite vekkihameen merkkiä MalliMari sekä 40-luvun villamekon. Mekossa on mielestäni kauniit leikkaukset ja erityisesti tykkään selän napitusyksityiskohdasta. Kuntokin on erinomainen, joten olen todella tyytyväinen ostokseen ja sen hinta-laatu -suhteeseen. Kumpikin vaate vain kaipaa pientä pesua, sillä ummehtunut ullakon haju on todella voimakas.

Kokokin sattui olemaan juuri oikea. Aluksi olkatoppaukset tuntuivat vähän hassuilta ja ajattelin poistaa ne. Niihin kuitenkin tottui äkkiä, eivätkä ne onneksi ole sieltä leveimmästä päästä :D 50-luvun kengät ostin kesärestaurantapäiviltä samalta myyjältä.

7 comments:

 1. Hitsi miten ihana löytö, kuten edellisenkin postauksen leninki! 40-luku ♥

  ReplyDelete
 2. Ihana ihana iiiihana
  ///Kristina@dahlinitsvintagy

  ReplyDelete
 3. Upea mekko! Napit ovat kiva lisä. Haluaisin kovasti jonkun tuon tyylisen mekon :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos kaikille! Aluksi nuo olkatoppaukset tuntuivat hieman hassuilta, mutta taidan kuitenkin jättää ne vaatteeseen antamaan ryhtiä :)

  ReplyDelete
 5. Täällä oli tänä viikonloppuna rompetori. Enimmäkseen siellä on mopon- ja autonosia sekalaisissa peräkärryissä, mutta muutamien kojujen kohdalla tuli pohdittua että sulle olisi varmaan löytöjä tarjolla. Kivan näköisiä vanhoja kenkiä (osa kyllä harmillisen huonosti pidettyjä ja linttaan poljettuja), vanhoja koruja (varsinkin klipsikorviksia) ja jonkun verran mekkoja ja leninkejä oli tarjolla. Itse kuolailin muutamien vanhojen ompelukoneiden perään, mutta kun ei nurkkiin mahdu, niin ei mahdu.

  ReplyDelete
 6. Voih, sellanen vanha poljettava Singer olis kyllä ihana vaikka ihan koristeeksi :)

  Olispa kiva, jos olis mahdollista kiertää tällasia tapahtumia muillakin paikkakunnilla, täällä kun tuntuu pyörivän ne samat myyjät kaikissa tapahtumissa

  ReplyDelete
 7. Onpa aivan ihana mekko ja istuu kuin valettu! Minäkin haluan restaurantapäiville jos sieltä tuommoisia löytöjä tekee!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...