Monday, 8 August 2011

Kuulumisia & merellistä tunnelmaa

Työputki Kauppahallissa loppui viime tiistaina, jonka jälkeen otin ja lähdin pariksi päiväksi maalle katsomaan isovanhempia. Pääsin piitkästä aikaa käymäänmyös mustikkametsällä: vietin kahden päivän aikana siellä yhteensä noin 4 tuntia ja keräsin noin 6 litraa mustikkaa. Isovanhempani asuvat sellaisessa pienessä kyläpahasessa, jossa asuu enää lähinnä vanhuksia, ja he eivät enää oikein jaksa lähteä metsään rypemään. Oli muuten isoja mustikoita! Ystävältäni kuulin, että Tampereella olikin sitten koluttu metsät tyhjiksi. Sitten vaan puolukoiden kypsymistä odotellen...

Lauantaina olikin sitten jo perinteeksi muodostunut Ship Ahoy! Mustanlahden satamassa. En viitsinyt raahat kameraa mukaan, koska A. se ei olisi mahtunut pikkuiseen laukkuuni ja B. jos ei pääse heti ensimmäiseen tai toiseen riviin, on ihan turha yrittääkään saaja esityksistä hyviä kuvia, kun aina jonku pää, käsi, tukkalaita, jalka... on linssin edessä. Esitykset olivat kuitenkin todella hienoja ja tunnelma oli katossa. Harmi vaan, että tanssilattialla pyörähtelyt loppuivat lyhyeen, kun ravintola meni kiinni jo kahdelta. 

Tässä kuitenkin illan asu. Mekko on itse tekemäni, erilaisista vintagekaavoista yhdistelemällä ja muokkaamalla. Ihanan pukkuruisen korilaukun löysin ETSY:stä.


Laitoin muuten juuri yhden mekon pesukoneeseen värjäytymään. Saa nähdä, mitä siitä tulee. Postailen siitä sitten myöhemmin lisää, kunhan näen lpputuloksen :)

7 comments:

 1. aivan ihana mekko! Ship Ahoy! olisi ollut kyllä ihana tsekata, inhottava olla "korpikansaa" ja kaukana kaikesta.

  ReplyDelete
 2. Kiitos, Sara! :)
  Kyllähän noita bileitä vielä tulee, eiköhän se joku kerta nappaa :)

  ReplyDelete
 3. Mekko on ihana ja tuo laukku melkein vielä ihanampi :D Hauskat bileet olivat kyllä.

  ReplyDelete
 4. Kiitos, Rhia :) Tuo laukku on kyllä aarre

  ReplyDelete
 5. Wow, that dress is a dream! I'm a bit jealous ;-).

  ReplyDelete
 6. Vallan ihana mekko! Haluan! :D

  ReplyDelete
 7. Dial V for Vintage: Thanks! I made that dress modifying and mixing together 3 different 50's vintage patterns :D

  Cherry J: Kiitos! :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...