Sunday, 3 July 2011

Se uusi kesämekkomalli

Ehdimme tänään käydä nappaamassa parit kuvat uudesta kesämekkomallista, josta pyöräytin itselleni mallikappaleen viime perjantaina työviikon loppurutistuksena. Mekosta tuli heti yksi suosikeistani. Rakastan iiisoja helmoja!

En jaksanut meikata enkä laittaa tukkaa, joten heitin vain lierihatun ja aurinkolasit päähän ja sipaisin vähän huulipunaa. Hattu on itsetehty joskus vuonna kuokka ja kirves, aurinkolasit ja kaulakoru yksityisen vintagekeräilijän kokoelmasta. Vyö kirppislöytö.
Päätin toistaiseksi valmistaa mekkoa vain tilausten mukaan, sillä se on melko isotöinen tehdä
Laskin muuten ihan piruuttani, montako mekkoa omistan. Saldoksi sain huikeat 28, tosin tuohon mahtuvat mukaan, myös juhlamekot ja muutama, jotka eivät ole olleet käytössä pitkään aikaan ja jotka olisi ehkä tarkoitus pistää jossain vaiheessa eteenpäin. Jospa sitä syssymmällä saisi aikaiseksi vuokrata kirppispöydän.

4 comments:

 1. Aivan ihana mekko! Minullakin on tapana aina jos en jaksa meikata/laittaa hiuksia, niin laittaa vaan iso hattu päähän ja silmä/aurinkolasit peittävätkin aika hyvin meikittömät silmät!

  ReplyDelete
 2. Kiitos, Sara! Hattu tai joku kiva hiuskoriste on kyllä yleensäkin aivan mainio bad hair day -pelastaja puhumattakaan aurinkolasien maagisesta voimasta :P

  ReplyDelete
 3. Oho, 28 mekkoa! Ja mä jo vähän aloin huolestua että onko mulla kohta liikaa mekkoja :D No ei taida vielä olla, onneksi.

  ReplyDelete
 4. Rhia, ei sitä osaa huolestua ennen kun koko homma leviää käsiin :D

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...