Tuesday, 5 July 2011

Hiljaa hyvä tulee

Meikäläisen sisustaminen tuntuu olevan sellainen ikuisuusprojekti. Kun rahaa on vähän, täytyy turvautua kirpputoreihin mieleisten huonekalujen hankinnassa. Tänään kävi mäihä, kun Kyttälän kirppiksellä tuli vastaan puukehyksinen antiikkituoli 18 eurolla sekä tyyliin sopiva, vaikkakin moderni, pikkupöytä päälle kahdella kympillä.  Vielä kun löytäisi tuolille parin, edes eriparin :P

Varsinkin tuoli on jo parhaat päivänsä nähnyt, joten visioin erilaisia vaihtoehtoja kalusteiden kunnostamiseen. Tähän mennessä minulla on kaksi visiota:

1. Maalaan kaikki puuosat (myös pöydän) kiiltävän syvän punaiseksi ja korvaan istuinpäällisen musta-valkoraillaisella satiinikankaalla
2. Puuosista tulisi kiiltävän mustat ja istuinosat kirkkaanpunaista samettia.

Ykkösvaihtoehto houkuttelisi enemmän, mutta kakkosvaihtoehto sopisi ehkä paremmin muuhun sisustukseen. Mitäs te sanotte?

Älkää katsoko mattoa, se on likainen. Meillä pitäisi varmaan imuroida joka päivä, kun kissankarvoja tulee niin paljon. Mutta ihan oikeesti, kuka jaksaa?
Istuinosan kangas saisi myös kyytiä, mutta kaunista kangasta ei missään nimessä kannata heittää roskiin. Tästä saisi vielä vaikka pikkulaukun.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...