Monday, 25 July 2011

Au village du vin

Pari viimeistä viikkoa ovat olleet niin hektisiä, etten ole juuri muuta ehtinyt tehdä kuin töitä. Kadehdin vihreänä kaikkia, jotka saavat viettää kesälomaa ja nauttia kauniista keleistä. Meikäläisen kesäloma sen kuin vain siirtyy kauemmas ja kauemmas syksyyn. Epäreilua. Kun päivät täyttyvät töistä, haluaisin iltaisin tehdä muutakin, kuin vain maata kotona naama tietokoneen ruudussa. Eilen tein hieman lyhyemmän päivän, ja illalla lähdimme siipan kanssa kurkkaamaan Frenckelin alueelle pystytettyä viinikylää. Odotin ehkä hieman liikoja, sillä petyin hieman, kun kylä olikin todella pieni ja muistutti lähinnä vähän hienompaa kaljatelttaa. Perus juottola siis. Joimme lasilliset punaviinia, joka kylläkin oli erinomaista: Australialaista Lost Block Pinot Noiria. Pinot Noir on minulle suhteellisen uusi tuttavuus, mutta siitä tuli heti yksi lempirypäleistäni. viinikylän buffetkin näytti houkuttelevalta, mutta olimme juuri syöneet, joten se sai jäädä seuraavaamn kertaan. 

Kävelimme kotiin pienen lenkin kautta Satakunnan patosiltaa Koskipuistoon ja sieltä Vanhan kirjastotalon puistoonKarvaisempi puoliskoni
 Päälläni oli Sokoksen alennusmyynneistä ostamani pusero, joka kylläkin näkyy todella huonosti, mutta mallista saanette idean. Sen alkuperäinen hinta oli 45 euroa, tosin itse maksoin vain 13 ja risat. tykkäsin miehustan leiukkauksesta ja rypytysyksityiskohdasta niin paljon, että pakkohan se oli ottaa, vaikka tiedän, että parin kuukauden ahkeran käytön ja pesemisen jälkeen polyamiditrikoo alkaa haista ihan kuolemalle, jos vähänkin hikoilee.

Kynähame omaa käsialaa, laukku vintagea, kengät tuunatut.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...