Wednesday, 29 June 2011

Vieraita Ranskasta

Viimeisestä postauksestani onkin vierähtänyt jo tovi. Tuntuu, ettei mitään kirjoittamisen arvoista ole tapahtunut pitkään aikaan. Juhannuskin meni vähän niin ja näin. Saimme tosin vieraita Ranskasta: avopuolisoni äiti ystävineen saapuivat Suomeen itseasiassa jo hieman ennen juhannusta. He ovat vuokranneet mökin Lempäälästä järven rannalta, ja siellä olemme mekin viettäneet muutamat illat uiden, saunoen ja soudelleen. 

Juhannuksena ei tapahtunut mitään erityistä, vietimme sen kaupungissa ja kutsuimme pari kaupunkiin jäänyttä kaveria grillaamaan parvekkeellamme (wohoo) ja lopulta päädyimme Sputnikkiin tanssimaan todettuamme sen olevan lähes ainoa auki oleva paikka. 

Juhannuksen jälkeisenä sunnuntaina kävimme koko poppoo siipan ja minun vanhempieni kanssa Rossossa lounaalla. Tietenkin lähtiessä oli melko viileää, mutta ravintolasta poistuessamme lämpötila olikin kohonnut lähes kymmenellä asteella ja minä olin auttamattoman ylipukeutunut mustine sukkahousuineni ja villahameineni. (Blogger ei nyt jostain syystä halua ladata asukuviani, joten niistä ehkä myöhemmin lisää.

Tällä viikolla olenkin sitten työskennellyt (tai ainakin yrittänyt, motivaatio on ehkä hieman heikentynyt näin kesähelteillä). Motivaatiopulaan tosin auttoi tämä ihmeellinen vempele, jota myöskin laskostuspaininjalaksi kutsutaan, jonka sain alkuviikosta postissa. Johan alkoi taas tyllihameiden vääntö maistua, kun ei tarvitse rypyttää tylliä käsin käsivarret hellänä ja naarmuilla.

Siinäpähän olikin sitten ihmettelemistä, että mikähän vipu se tuokin tuossa on ja mihinköhän väliin se kangas olisi tarkoitus survoa. Onneksi laite tuli käyttöohjeen kanssa :D

Iltaisin olemmekin sitten käyneet mökillä uimassa ja saunomassa.

Uimapaikka on sen verran poukamassa, vaikka iso järvi onkin, että vesi oli mukavan lämmintä jopa hieman viileänä sunnuntai-iltana.

Tiistaina teimme pienen soutulenkin ihanassa ilta-auringossa saunomisen ja uimisen jälkeen (siitä hieman sutturainen habitukseni :D)

Huomenna olisi tarkoitus järjestää mökillä pienet grillijuhlat, sillä perjantaina vieraamme suuntaavatkin takaisin Ranskaan.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...