Wednesday, 15 June 2011

Oops, I did it again

Ostin kengät siis. Kävi niin, että inboxiin tipahti ASOS:in uutiskirje, joita en kylläkään kovin usein jaksa edes avata, mutta tämäpä lupaili jo otsikossaan roimia kenkäalennuksia. Pakkohan se oli sitten avata, ja mitäpä löysinkään! Olen jo pitkään ihaillut näitä Miss L Firen Mahalo wedge-sandaaleja ja nyt ne olivat alennuksessa! Eikä edes postikuluja tarvinnut maksaa! Kuinka kukaan olisi voinut olettaa, että en siirtäisi kenkiä ostoskoriin.Minulla on ollut sellainen pieni hiljainen sopimus itseni kanssa, jota ehkä noudatan ehkä en, että kun ostan uudet kengät, myyn jotkut vanhat pois tieltä. Kaikki kenkäni eivät nimittäin edes mahdu vaatekomerooni mitenkään järkevästi, joten yritetään pitää tästä kiinni. Päätin siis luopuan näistä pari vuotta sitten New Yorkista ostamistan Hot Topicin PVC plattareista, jotka ovat jääneet täysin käyttämättä. Ostin kengät aika hätäseen ja lopulta totesin, että vähän ehkä varvasta puristaa ja aika huonosti toi verikin kiertää.

Kengät ovat kokoa US 8 eli noin 38,5 ja ne voi huutaa itselleen täältä
Sain vihdoinkin aikaiseksi listata myös nämä 50-luku henkiset 80-luvun avokkaat, joita olen seisottanut kaapin perällä jo tovin. Pitäiti varmaan lopettaa tämä tavaroiden hamstraaminen

Nämä ovat arviolta kokoa 39 ja löytyvät myös huuto.netistä

3 comments:

  1. Etsin JUST tollasia punasia avokkaita JUST viime viikolla. Ei oo tän kesän muotiväri tuo punainen näemmä oikein, niin jouduin tyytymään valkoisiin. Onneks noissa on väärä koko, niin ei tartte poistaa noita niiden valkoisten lisäksi... :)

    ReplyDelete
  2. Mulla taas tuntuu olevan suurin osa kengistä punasia :D Tosin ne onkin lähes kaikki ostettu kirppareilta. Ehkä Suomessa ei oikein myy noin "sähäkän" väriset kengät.

    ReplyDelete
  3. Tulipahan vaan mieleen, että kun kerran tassuttelin kouluun punaisissa nahkasaappaissa, arviolta vähintään joka toinen naispuolinen vastaantulija katsahti heti kenkiäni aivan kuin olisi nähnyt jotain todella erikoista.:D Ollaan me suomalaiset vissiin aika mustaan ja ruskeaan tottuneita, kun joku punainen saa heti moisen massareaktion aikaan.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...