Sunday, 24 April 2011

Kuvia tietokoneen kätköistä / Pictures from the archives

Sain Embizeltä "You are beautiful" -tunnustuksen (kiitos!), ja minun oli ihan pakko ottaa haaste vastaan, koska siinä oli mielestäni niin hauska idea. Jakaa siis 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omista kätköistä ja kertoa niistä hieman. Tehtävä oli siinä mielessä hieman hankala, että en halunnut julkaista kuvia muista ihmisistä kysymättä heiltä ensin lupaa. Lisäksi kvia oli niin paljon, että valinnan vaikeushan siinä iski.

Sain ainakin monet hyvät naurut ja löysinpä jopa läjän kuvia tekemistäni vaatteista vuosien takaa, joista minulla ei ollut enää pienintäkään muistikuvaa.

Tämä kuva on otettu mummolassa, enkä osaa yhtään arvioida kuinka vanha olen (jotain 7 ja 10 välillä?). Tuona talvena kissa synnytti vaatekomeroon ja voi sitä ihmettä ja ihastusta, kun sain ensimmäistä kertaa pienen pienen kissanpennun syliini - ilme kertoo kaiken :D
Kuva on lukioajalta ja olen tässä ehkä 16-vuotias. Finlaysonin palatsin lähellä oli tuolloin vielä vanhan tehdas- tai varastorakennuksen rauniot, jonne oli maalattu upeita graffiteja. Enpä osannut silloin aavistaakaan, että asuisin joku päivä siinä ihan vieressä.
Kuva on Himos -festivaaleilta vuodelta 2006. Voi että se aika rientää, tuntuu, että olemme olleet yhdessä siippani kanssa ikuisuuden. ...ja mikähän ihmeen karvareuhka tuossa mun lantiolla oikein roikkuu :D

Kesä 2009 ja Wall Street New York. En yleensä jaa näitä typeriä irvistelykuvia, mutta menköön nyt tällä kertaa :D Siskoni oli au pairina New Yorkissa, jonne matkustimme muun perheen kanssa katsomaan häntä. Hotellimme oli New Jerseyssä, josta jouduimme lähes  joka päivä matkustamaan rämällä bussilla Manhattanille. Ensimmäisenä päivänä tietysti otimme väärän bussin takaisin päin ja päädyimme jollekin epämääräiselle huoltoasemalla ainakin 10 kilometrin päähän hotellista. Haha :D Onneksi tiepalvelu pelasti. Tuolta reissulta olisi vaikka kuinka monta hauskaa kuvaa, mutta ehkä sästän teidät niiltä.

Mummolan alkuperäinen 50 -luvun ulkosauna jouluna 2010. Harmikseni en sillä kertaa päässyt tuonne kylpemään, sillä saunan lämmitys -30 asteesta +80 asteeseen olisi vaatinut rutosti puuta ja aikaa, vanhassa saunassa kun ei mitään sähkölämmitystä ole, joten sisälämpötila on sama kuin ulkona.
Haastan kaikki lukijat tekemään saman. Muistellaan vanhoja ja opetellaan nauramaan omille hölmöilyille. :D

In English: I was awarded by Embize with a "you are beautiful" -award and the idea was to publish 3-5 old photos and tell something about them. I had so many good laughs going through my old pics and I would have wanted to share so many more, but thought I'd spare you from the flood and myself from the embarrassment :D

I'll challenge all my readers to do the same. Have a good time and laugh at yourself :D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...