Tuesday, 5 April 2011

Good hair day

Minulla oli ehkä hieman liikaa aikaa tänä aamuna, kun kerkesin vääntää kampausta tukan pesemisestä lähtien. Mutta nyt kun kerrankin on tukka hyvin, niin otetaan siitä sitten kaikki ilo irti! :) Kokeilin ensimmäistä kertaa feikkipolkkaa, ja täytyy sanoa, että en olisi koskaan uskonut kulkevani polkkatukassa - ennen kuin nyt. Tämän kampauksen tein suurinpiirtein näin:

1. Föönasin märän tukan muotovaahdon kanssa. Suihkaisin vielä juuriin Tigin Rockaholic kuivashampoota, jotta kampaus pysyisi freesinä kauemmin. Hiukseni nimittäin rasvoittuvat aika nopeasti.

2. Kiharsin hiukset raudalla. Etuosiot kiharretaan pienissä osioissa alaspäin rullaten. Takahiuksilla ei niin väliä, mihin suuntaan ne kääntää. Osioita voi myös hieman tupeerata juuresta ennen kihartamista.

3. Harjataan koko homma auki mieluten luonnonharjalla. Itse käytin silottamiseen Tigin Rockaholic Shine Blasteria, joka auttaa avaamaan takut ja siloittamaan pörröisyyden. Muuten lopputulos, ainakin omissa hiuksissa, muistuttaa lähinnä afroa.
4. Etuosiot harjataan huolelliseti ja asetellaan pinnien avulla haluttuun muotoon. Kiinnitä hyvällä lakalla ja poista turhat pinnit. Laineen voi varmistaa parista kohtaa pinneillä, ettei se valu kasvoille. 

5. Takahiukset käänsin nurinperin nutturalle niskaan siten, että se jää hiusten alle.


In English: Maybe I had too much time this morning being able to spend so much time on my hair, but it was totally worth it. It's not very often I manage to put my hair in a presentable way especially on a normal working day. It's also the first time ever I tried a fake polka and I have to say I had never even thought of having one for real, until now... Not bad, huh?

1 comment:

  1. Hyvännäköinen. Siinä on 1920-luvun henkeä.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...