Sunday, 6 March 2011

Kevät...

Hilpaisin lauantaina vielä työtilalle hakemaan kameran illan synttärijuhlia varten; ystäväni täytti 25 ja järjesti naamiaisjuhlat teemalla pimps and hos. Kyllä, älkää kysykö. Olin pukeutunut blondiin polkkaperuukkiin ja vaaleansiniseen, laittoman lyhyeen, paljettituubimekkoon. Harkitsin kaksi kertaa kuvan julkaisemista ja tulin siihen tulokseen, että parempi vain piilottaa visusti kaikki todistusaineisto.

Sain samalla myös ne fiilistelykuvat, mitä kirosin edellisessä postauksessa. Löysin Eurokankaan palalaareista ihania vintagehenkisiä puuvillakankaita, joista osasta syntyikin jo paitoja ensi kesää varten. Olen niin fiiliksissä aurinkoisista päivistä, lumen sulamisesta ja lämpötilan kohoamisesta, että haluaisin vain pukeutua kevyisiin kesämekkoihin ja tehdä kaikkea kesäisen kevyttä ja ihanaa. Vielä kun saisi järjestettyä kuvaussession kaikkia uusia tuotteita varten, vaikka tokihan nämä ovat jo tangossa roikkumassa työtilalla. Sinipunakukallisen repropaidan mallista tykkäsin niin kovasti, että valmistin itselleni samanlaisen, enemmän itseni  värisestä vihreästä kukkapuuvillasta. Kuva tulee myöhemmin :)

Mintunviheästä brodyyristä syntyisi myös henkäyksen kevyt ja raikas kesämekko :)
Sinipunakukallinen puuvillakangas toi heti mieleeni 50-luvun lopun printit
Olen myös tehnyt viime aikoina aika kivoja vintageostoksia, jotka haluaisin jakaa kanssanne, mutta palaan asiaan, kun saan kuvattua kaikki hankinnat päälläni :)

1 comment:

  1. Kevät ja kesä-fiiliksissä sitä olen minäkin, varmaan osittain siksi kun katselen noita ihania kankaitasi kaiken päivää töissä :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...