Thursday, 31 March 2011

Katsokaa nyt niitä

Lumi se hiljalleen sulaa ja aurinko lämmittää päivä päivältä enemmän, ja olenkin alkanut mieliä uusia kesäkenkiä vaatekaapin päivitykseksi. Viime kesä meni näissä itse tuunatuissa Bronxin nahkaisisssa mukakiilakoroissa, joista leikkasin soljet irti ja liimasin tilalle punaiset nahkarusetit. Aika hyvä diili 8 eurolla, vai mitä sanotte? Harmi, etten silloin tajunnut ottaa vaihekuvia tuunausprosessista, mutta kengissä oli alunperin sellaiset ruskeakuvioidut muovisoljet ja sirkkarenkain koristellut nahkalipareet. Lipareet lensivät suoraan roskikseen, mutta soljet spaymaalasin mustiksi  ja pujottelin nahkasuorakulmiot rusetiksi.


Ja koska vintagevaatteet ovat ottaneet yhä enemmän alaa vaatekaapistani, kaipaavat ne tietenkin seurakseen tyyliin sopivia kenkiä, eikö vain? Omassa koossani on aika vaikea löytää kauniita aitoja vintagekenkiä, ja vaikka löytyisikin, en niitä raaskisi arkikäytössä pitää. Siksi reprokengät ovatkin loistava vaihtoehto.

Mitäs sanoisitte näistä Rocket Originalsin söpöläisistä?
Hibiskuskukin koristelluissa kiilakoroissa on 40-luvun Hawaiilais henkeä. Hinta 69 puntaa, ei paha käsin maalatuista kengistä.Harmi vaan että lähes kaikki koot on jo myyty loppuun.
Yllättäen myös nämä tumman sinisestä mokasta ja punaisesta nahasta valmistetut 50-luvun reprot on myös myyty lähes loppuun. 69 puntaa.
Näistä sentään löytyy vielä kaikkia kokoja. Erityisesti minua miellyttävät söpöt kukka-aiheiset koristeet. 75 puntaa on vielä suht kohtuullinen summa aidoista nahkakengistä.
Edelliset ovatkin sitten hieman edullisempia verrattuna Re-Mix Vintage Shoes:in tarjontaan. Mutta voi, miten kauniita ne ovatkaan!
Käsin kuvioidut platform sandaalit ovat kuin suoraan 40-luvun Hollywoodista. Hinta parin kuukauden makaroonikuurin verran eli 328 dollaria. Ei ihan jokapaikan kengät.
Tarvitseeko tätä edes perustella? Niissä on hei rusetit. Hinta 162 dollaria.
In English: The snow is melting, slowly but surely, and the sun is getting warmer every day. So I've been dreaming about some new summer shoes to update my closet. I've been making some nice vintage finds during last winter and vintage clothes need vintage shoes to pair with. Since it's pretty hard to find pretty genuine vintage shoes in my size, reproductions are a pretty good option being also wearable, other than some vintage shoes. Here are some cuties I found, what do you think?

2 comments:

  1. Voi kääk noi kaks alimmaista mallia... tahtoo tahtoo...

    ReplyDelete
  2. No älä! Noi punaset on niiiiiiin kauniit. Mä en kestä...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...