Tuesday, 18 January 2011

The Woman With The Red Shoes

Johan sitä oli odotettukin, nimittäin kauan himoitsemieni punaisten saappaiden saapumista kaukomailta. Muistinko muuten mainita, että rakastan punaista? Tunnelmaa tosin hieman latisti se, että jouduin raahautumaan jonnekin Tampereen perämetsään noutamaan kaunokaiseni tullista. Odotuksen ja tullimaksujenkin jälkeen voin kertoa olevani mitä ihanimpien kenkien onnellinen omistaja. Miz Mooz:in Gigi -kengät on suunniteltu New Yorkissa <3 ja valmistettu pehmoisesta syvän punaisesta nahasta. Eli varovasti siellä soraisilla kaduilla sitten. Syy,miksi juuri nämä kengät oli saatava - punaisen värin lisäksi - on tuo hauska nappirivi kengän ulkosyrjässä. Ainakin omaan jalkaani lesti on oikein nappivalinta. Koko on juuri oikea ja kengässä on jopa tilaa hieman paksummalle sukalle, kengän olematta kuitenkaan iso. Ainoa pikku miinus tulee varren väljyydestä: vaikka minulla ei olekaan mitkään ruikulipohkeet vuosia kestäneen tanssiharrastuksen tuloksena, voisi varresta nipistää aavistuksen verran. Hyviä uutisia siis isopohkeisille, jotka joutuvat kerta toisensa jälkeen tuskailemaan kenkäkaupoilla rimppakintuille tehtyjen saappaiden kanssa.


Ps. Punainen väri oli näköjään jo loppunut verkkokaupasta, mutta muut värit (musta, harmaa, violetti) olivatkin sitten alennuksessa!

3 comments:

  1. Kävin katsomassa nettikaupan, ai vitsi mitä herkkuja siellä ois ollu tarjolla! Ja noi nappisaappaatkin on varsin mainiot!

    ReplyDelete
  2. Oli hieman vaikea valinta, kun siellä oli ainakin viidet muutkin saappaat, mitkä olisin halunnut :D No, kaikkee ei voi aina saada

    ReplyDelete
  3. Mun blogissa olis sulle jotain pientä kivaa :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...