Sunday, 2 January 2011

Sopii sohvakalustoon

Eilistä juhlimisen jälkeistä olotilaa oli hyvä parannella pizzalla sekä uudella joululahjaksi saadulla blenderillä väsätyillä pirtelöillä ja smoothieilla. Mikäpä olisikaan parempi piristysruiske väsyneelle kropalle kuin puoli litraa hedelmiä ja marjoja (kahvin ohella).

Tämä herkullisen vaaleanpunainen smoothie syntyi 10 jäisestä mansikasta, banaanista, kiivistä sekä appelsiinimehusta. Kaikki ainekset vain blenderiin ja pyöräytetään tasaiseksi. Halutessaan sekaan voi liäsätä hieman sokeria, mutta itse nautin mieluiten marjani sopivan kirpeinä.

Vuoden vaihtumista juhlin Modan alennusmyynneistä nappaamassani Soyan satiinipuserossa, joka on kylläkin polyesterisatiinia (hyyyyi!), mutta kun se oli niin halpa! Yleensä en ostele vaatteita tällä perusteella, mutta kun kaapista sattui puuttumaan pitkähihainen paitapusero. Seurana vintagehame ja  leveä kiiltonahkavyö. Hiukset jätin tylsästi auki, joten joku hiuskoru olisi ollut vielä paikallaan. Ilta sujui leppoisasti ystävien seurassa iltaa istuen, vanhoja muistellen ja hyvää juomaa nauttien.


2 comments:

  1. Kiva paita! Samantapaista olen haeskellut samanhenkisiä asuja varten, mutta vielä ei ole (käytettynä) tullut vastaan.

    ReplyDelete
  2. Tämän paidan löysin Kuninkaankadun Moda Jokiselta kympillä. Ei ollenkaan paha hinta! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...