Tuesday, 11 January 2011

Inspiraatio

Helsinki Burlesque Festival lähestyy, enää alle 4 viikkoa aikaa. Liputkin on jo takataskussa ja hotelli varattuna, asu vain puuttuu. Teemana on One thousand and one nights ja asun tulisi olla sen mukainen. Päässä pyörii vain sifongit, haaremihousut ja paljetit, mutta puvun lopullinen muoto antaa odottaa itseään. Minulle käy aina  näin, pähkäilen ja tuskailen viikkotolkulla vaatteiden kanssa, kunnes viimeisellä viikolla rykäisen koko homman kasaan. Niin käy luultavasti myös tällä kertaa. Inspiraatioksi olen keräillyt teemaan sopivia kuvia...


2 comments:

  1. Pyörin ihan saman jutun kanssa tällä hetkellä! Haaremihousut ei kuulosta kovin houkuttelevilta mutta olisi ihanaa edes jotenkin viitata teemaan, vaikka paljettiröykkiön kera. Voihan teeman vierestäkin toki pukeutua, kuten varmaan viime hetken paniikissa teenkin.

    Toivottavasti festivaaleilla on mahtava meininki, aikaisempina vuosina en surukseni ole päässyt mukaan joten odotan nyt innolla! :)

    ReplyDelete
  2. Olen itekin menossa tuonne nyt ensimmäista kertaa. Ainakin esiintyjälista on vaikuttava, joten eiköhän ole ihan hyvät bileet tiedossa :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...