Friday, 31 December 2010

3 lupausta

Pian vaihtuu vuosi ja on taas aika tehdä parannus. Tein itselleni kolme lupausta, jotka aion tällä kertaa myös pitää. Ajattelin, että kirjoittamalla lupaukset ylös olisi ruodissa pysyminen helpompaa + kun kerron lupaukseni julkisesti, joku voi aina käydä potkimassa persuksille, jos meinaan lipsua ;)

1. Aloitan terveellisemmän elämän (taas noin tuhannen kerran) yleensä jaksan korkeintaan 2 viikkoa, jonka jälkeen lipsun vanhoihin pahoihin tapoihin. Vähennän kaikenlaisen roskan syömistä (karkki, jäätelö, suklaa, pulla, pikaruoka), ja pahimpaan makeannälkään syön vaikka hedelmiä tai pähkinöitä. Tällä menolla tipuu kohta hampaat suusta... Lisäksi yritän löytää aikaa liikunnalle: hyppään vaikka kuntopyörän selkään, vaikka haaveissa olisikin aloittaa tanssiharrastus uudelleen (se vaan on liian kallista näillä tuloilla)

2. Kehitän ja laajennan yritykseni toimintaa, vaikka se taloudellisesti tekisikin tiukkaa ja toivottavasti onnistun kasvattamaan myyntiä sen verran, että se on sen arvoista.  Tavoitteena on laajentaa valikoimaa myös muihin, kuin itsetehtyihin, tuotteisiin.

3. Pidän enemmän yhteyttä ystäviini ja perheeseen. Ei se puhelimeen tartttuminen ja soittaminen tai vaikka vaan tekstarin näpyttely ole niin vaikeaa. Sitäpaitsi parhaassa tapauksessa piristän kahden ihmisen päivää!

Hyvää uutta vuotta kaikille! :)

2 comments:

  1. Tosi hyvät lupaukset sulla, mutta myös aika vaativat. Tavoitteiden onkin oltava riittävän korkealla, jotta joutuu ottamaan myös sen varakapasiteetin käyttöön niiden saavuttamiseksi. Itse en luvannut mitään, sillä joskus pelkkä selviytyminen tuntuu saavutukselta.

    ReplyDelete
  2. Tuntuu, että koko edellinen vuosi meni vaan jahkaillessa ja nyt on aika oikeesti myös pistää suunnitelmat käytäntöön

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...