Sunday, 31 October 2010

Little Miss Scare All

Juhlimme eilen Halloweenia pienellä kaveriporukalla, teemalla zombie tai muuten vaan kuollut. Zombie näytti olevan melko suosittu aihe ;) Kun en saanut vihreää mekkoani, puin kapean mustan wiggle-mekon, jonka kaveriksi musta helmichokerin.

Meikkiin ja kampaukseen sain inspiraation Frankensteinin morsiamelta. Kamauksen teki kampaajaystäväni. Vaalea raita viimeistelee korkean pallokampauksen kivasti.

Näillä pärjää jo aika pitkälle. Kuvassa ylhäällä Grimas Water make-up paletti, nappeja voi ostaa myös yksittäin. Vasemmalla Grimas Dermawax haavojen tekoon, Grimas compact powder sävy 00, grimas Cream make-up sävy 00. Varjostuksiin käy mikä tahansa musta luomiväri.Tarvitset myös vesivärisiveltimet Water make-upille, poskipuna- ja luomivärisiveltimet sekä meikkisienen ja puuterivipan.


Pohja zombie/elävä kuollut -meikkiin tehdään näin:
1. Tee niin monta haavaa kuin haluat Grimasin Dermawaxilla. Puhdista ensin ihoalue meikistä ja rasvasta. Ota vahaa tikulla sormenpään kokoinen pala ja pyöritä se sormilla pötkyläksi. Asettele haluamaasi kohtaan ja levitä reunat tikun avulla niin, että reunat sulautuvat ihoon huomaamattomasti. Tee viilto vahan keskelle tikulla. 

2. Pohjustukseen voi käyttää esim. Grimasin valkoista rasvaväriä, jota voi sekoittaa kasvovoiteeseen tai meikkivoiteeseen, sillä muuten lopputulos muistuttaa lähinnä pellemaskia. Lisäksi väri on aika tuhtia ja tukkii kyllä ihohuokoset aika tehokkaasti. Sekoittamalla joukkoon vihreää, on lopputulos zombimaisempi. Jos olet vampyyri, voit kokeilla sekoittaa valkoiseen ripauksen mustaa, jolloin tulos on tuhkanharmahtava.

3. Kiinnitä pohjustus valkoisella tai transparent puuterilla.

4. Tarvitset mustaa tai harmaata luomiväriä, jolla tehdään varjostukset poskipäiden alle ja silmäluomille, erityisesti silmien sisänurkkiin ja nenänvarteen. Häivytä rajat kunnolla. Väriä voi levittää hieman myös ohimoille. 

5. Väritä yläluomen liikkuva osa kokonaan mustaksi. Voit rajata myös alaluomen. Häivytä rajat siveltimellä tai, jos käytät kajalkynää värittämiseen, häivytys on ehkä helpompaa pumpulipuikolla.

6. Haavasta saat aidon näköisen, kun maalaat ensin sen keskiosan siveltimellä mustaksi, jonka päälle maalataan punaisella. Tähän sopii Grimasin vesivärien tapaan käytettävä water make-up tai paremman puutteessa ihan tavallinen vesiväri.Voit lisätä vielä tekoverta extraällötykseksi.

7. Itse piirsin vielä kulmat kulmakynällä, lisäsin reilusti ripsiväriä ja ah niin ihanan täydellistä Lumenen Vintage Red huulipunaa.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...